Kati Syrjänen

kati kuva

 

Olen työyhteisövalmentaja, coach ja työnohjaaja. Autan työyhteisöjä tunnistamaan ja hyödyntämään muutoksen dynamiikkaa sekä toimimaan yhdessä sujuvasti ja tuloksellisesti. Uudistan myyntiä, asiakaskokemusta, niiden johtamista ja esimiestyötä yhdessä asiakkaideni kanssa.

Olen toiminut pian parikymmentä vuotta kouluttajana ja valmentajana eri toimialojen työyhteisöissä, organisaatioiden eri tasoilla. Minulla on pitkä kokemus erilaisista markkinoinnin ja myynnin tehtävistä pankkitoimialalla. Olen kehittänyt ja vienyt käytäntöön asiakkuusstrategisia toimintamalleja.

Valmentajana olen innostava, tavoitteellinen ja käytännönläheinen sparraaja. Saamani palautteen mukaan olen jalat maassa, helposti lähestyttävä, konkreettinen, käytännössä asioita nähnyt ja kokenut − sekä ikuinen oppija itsekin.

Haluan jatkuvasti laajentaa ja uudistaa osaamistani. Olen pitkän valmentaja- ja työnohjaajakoulutuksen käynyt valmentaja. Matkan varrella olen opiskellut myös ratkaisukeskeisyyttä, työ- ja organisaatiopsykologiaa, positiivista psykologiaa ja logoteoriaa. Tämän lisäksi olen elämäntaidon valmentaja ja EIF-enneagrammiohjaaja